Blomkålskrebinetter

70 min. total

Ingredienser

  • 340 gram blomkål, buketter
  • 1 stk kartoffel i tern
  • 2 stk skalotteløg, halveret
  • 1,5 spsk olivenolie
  • 60 gram hytteost
  • 0,5 tsk timian, hakket
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk peber
  • 1 stk æg, pisket
  • 1,2 dl rasp
  • 2 spsk parmesan, revet
  • 9,5 dl spinat
  • 1 tsk citronsaft

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 205 °C. Læg blomkål, kartofler og forårsløg på en bageplade.
  2. Dryp olie over grøntsagerne og vend til de er dækket. Bag dem i 35 minutter, rør en gang undervejs.
  3. Tilføj de bagte grøntsager til en foodprocessor. Blend indtil hakket. Skrab blandingen ud i skål.
  4. Tilføj hytteost, timian, salt, peber og æg under omrøring. Bland rasp og parmesan i en dybtallerken.
  5. Form hakkebøffer af blomkålsblandingen. Paner dem i rasp-parmesan blandingen. Læg dem på en bageplade.
  6. Bag dem i 25 minutter, vend dem undervejs. Server krebinetterne med spinat, dryppet med citronsaft. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 231 kcal.

Protein: 21%

Kulhydrat: 43%

Fedt: 37%