Blomkålskrebinetter

70 min. total

Ingredienser

  • 12 ounce blomkål, buketter
  • 1 stk kartoffel i tern
  • 2 stk skalotteløg, halveret
  • 1,5 spsk olivenolie
  • 2 ounce hytteost
  • 0,5 tsk timian, hakket
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk peber
  • 1 stk æg, pisket
  • 0,5 cup rasp
  • 2 spsk parmesan, revet
  • 4 cup spinat
  • 1 tsk citronsaft

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 205 °C. Læg blomkål, kartofler og forårsløg på en bageplade.
  2. Dryp olie over grøntsagerne og vend til de er dækket. Bag dem i 35 minutter, rør en gang undervejs.
  3. Tilføj de bagte grøntsager til en foodprocessor. Blend indtil hakket. Skrab blandingen ud i skål.
  4. Tilføj hytteost, timian, salt, peber og æg under omrøring. Bland rasp og parmesan i en dybtallerken.
  5. Form hakkebøffer af blomkålsblandingen. Paner dem i rasp-parmesan blandingen. Læg dem på en bageplade.
  6. Bag dem i 25 minutter, vend dem undervejs. Server krebinetterne med spinat, dryppet med citronsaft. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 231 kcal.

Protein: 21%

Kulhydrat: 43%

Fedt: 37%