Blomkålspizza

50 min. total

Ingredienser

  • 1 stk blomkål, buketter
  • 4 stk æggehvider
  • 0,75 cup mozzarella, revet
  • 4 spsk parmesan, revet
  • 0,5 spsk hvidløgspulver
  • 4 spsk tomatsauce
  • 1 cup spinat
  • 1,5 cup cherrytomat, halveret

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 230 °C. Læg bagepapir på en bageplade. Tilføj blomkål til en foodprocessor gradvist.
  2. Blend blomkålen indtil den minder om ris. Brug 3/4 af blomkålen og hæld det i en skål.
  3. Tilføj æggehvide, 1/3 af mozzarella, parmesan, hvidløgspulver og peber. Rør det sammen.
  4. Hæld dejen på bagepladen og brug en kniv eller palleetkniv til at trykke dejen til en flad cirkel. Bag i omtrent 30 minutter.
  5. Smør tomatsauce på bunden. Læg spinat, tomat og ost på toppen. Bag i 5-7 minutter. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 376 kcal.

Protein: 37%

Kulhydrat: 27%

Fedt: 35%