Blomkålsrösti

30 min. total

Ingredienser

  • 300 gram blomkål, buketter
  • 2 stk æg
  • 1 tsk hvidløg, finthakket
  • 1 tsk ingefær, revet
  • 1 tsk rød chili, finthakket
  • 0,25 cup hytteost
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 stk avocado i skiver
  • 1 tsk citronsaft
  • 0,5 cup creme fraiche
  • 2 tsk persille, hakket

Instruktioner

  1. Tilføj blomkål til en foodprocessor. Blend indtil de har konsistens som groft grus.
  2. Hæld blomkålen i en skål. Pisk æg, hvidløg, ingefær, chili og hytteost i. Rør rundt indtil blomkålen er dækket.
  3. Opvarm olien i en non-stick pande ved mellem-lav varme. Øs spiseskefulde af blomkålsblandingen på den varme pande.
  4. Steg i 2 minutter på hver side. Dæk en tallerken med køkkenrulle og læg röstierne på den.
  5. Steg den resterende blanding og tilføj olie til panden efter behov. Tag en lille skål og mos avocado og citronsaft sammen.
  6. Pynt rösti med persille. Server med creme fraiche og avocado mos. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 508 kcal.

Protein: 13%

Kulhydrat: 14%

Fedt: 73%