Boghvedepandekager

20 min. total

Ingredienser

  • 1 cup boghvedemel
  • 2 stk æg, pisket
  • 3 spsk kokosolie
  • 1 tsk vanilje ekstrakt
  • 1 tsk bagepulver
  • 0,12 tsk salt
  • 1 cup mandelmælk
  • 100 gram blåbær
  • 2 spsk ahornsirup

Instruktioner

  1. Tilføj mel, æg, 1/2 af kokosolien, vanilje, bagepulver og salt til en foodprocessor. Blend indtil det er godt blandet.
  2. Tilføj gradvist mandelmælk. Blend indtil en tykflydende dej er opnået. Vend blåbærene i dejen.
  3. Opvarm noget af den resterende olie i en pande over mellem-høj varme. Hæld dej på panden, steg indtil den bobler i midten, og vend pandekagen.
  4. Steg i yderligere 30 sekunder. Læg dem på en tallerken. Server med ahornsirup. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 623 kcal.

Protein: 8%

Kulhydrat: 53%

Fedt: 39%