Boghvedepandekager med blåbær

Der er noget hyggeligt og lækkert over pandekager til morgenmad – og med disse boghvedepandekager kan du spise pandekager til morgenmad med god samvittighed! Top pandekagerne med blåbær, eller noget andet frugt, som du kan lide.

10 min. forb.
10 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk ahornsirup
  • 100 gram blåbær
  • 2,5 dl mandelmælk
  • 1 knivspids salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • 4 spsk kokosolie
  • 2 stk æg, pisket
  • 2,5 dl boghvedemel

Instruktioner

  1. Tilføj mel, æg, 1/2 af kokosolien, vanilje, bagepulver og salt til en foodprocessor. Blend indtil det er godt blandet.
  2. Tilføj gradvist mandelmælk. Blend indtil en tykflydende dej er opnået. Vend blåbærene i dejen.
  3. Opvarm noget af den resterende olie i en pande over mellem-høj varme. Hæld dej på panden, steg indtil den bobler i midten, og vend pandekagen.
  4. Steg i yderligere 30 sekunder. Læg dem på en tallerken. Server med ahornsirup. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 683 kcal

Protein: 7%

Kulhydrater: 48%

Fedt: 45%