Boghvedepandekager med laks

30 min. total

Ingredienser

  • 3,5 dl boghvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 0,5 tsk salt
  • 2,4 dl mælk
  • 1,2 dl vand
  • 1 spsk honning
  • 2 stk æg, opdelt
  • 2 spsk purløg, hakket
  • 0,6 dl smør
  • 2,4 dl creme fraiche
  • 3 spsk citronsaft
  • 230 gram røget laks i skiver
  • 0,5 stk rødløg i skiver

Instruktioner

  1. Pisk mel, bagepulver og salt sammen i en skål. Tag et målebager og pisk mælk, vand, honning, æggeblomme og purløg sammen.
  2. Hæld de våde ingredienser ned i skålen til de tørre under omrøring. Pisk æggehviderne indtil de er lette og luftige. Vend æggehviden ind i dejen.
  3. Smelt smør i en non-stick pande ved mellem varme. Øs dej på panden. Steg i 3 minutter, vend pandekagen og steg i yderligere 1 minut.
  4. Gentag indtil al dejen er brugt, tilsæt fedtstof til panden efter behov. Pisk creme fraiche, citronsaft, salt og peber sammen.
  5. Anret citrondressing, røget laks og rødløg ovenpå pandekagerne. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 539 kcal.

Protein: 18%

Kulhydrat: 41%

Fedt: 41%