Boghvedepandekager med laks

30 min. total

Ingredienser

  • 1,5 cup boghvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 0,5 tsk salt
  • 1 cup mælk
  • 0,5 cup vand
  • 1 spsk honning
  • 2 stk æg, opdelt
  • 2 spsk purløg, hakket
  • 0,25 cup smør
  • 1 cup creme fraiche
  • 3 spsk citronsaft
  • 8 ounce røget laks i skiver
  • 0,5 stk rødløg i skiver

Instruktioner

  1. Pisk mel, bagepulver og salt sammen i en skål. Tag et målebager og pisk mælk, vand, honning, æggeblomme og purløg sammen.
  2. Hæld de våde ingredienser ned i skålen til de tørre under omrøring. Pisk æggehviderne indtil de er lette og luftige. Vend æggehviden ind i dejen.
  3. Smelt smør i en non-stick pande ved mellem varme. Øs dej på panden. Steg i 3 minutter, vend pandekagen og steg i yderligere 1 minut.
  4. Gentag indtil al dejen er brugt, tilsæt fedtstof til panden efter behov. Pisk creme fraiche, citronsaft, salt og peber sammen.
  5. Anret citrondressing, røget laks og rødløg ovenpå pandekagerne. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 539 kcal.

Protein: 18%

Kulhydrat: 41%

Fedt: 41%