Boghvedepandekager med parmaskinke

20 min. total

Ingredienser

  • Pandekager
    1,3 cup boghvedemel
  • 3 stk æg
  • 2 spsk olivenolie
  • 0,75 cup mælk
  • 1,3 cup vand
  • 0,25 tsk salt
  • Fyld
    1 cup rucola
  • 1 cup spinat
  • 4 stykke serranoskinke
  • 0,25 cup cherrytomat, halveret

Instruktioner

  1. Pandekager
    Tag en skål og pisk mel, æg, olie, mælk, vand og salt sammen. Opvarm en non-stick pande over mellem-høj varme. Pensel panden med olie.
  2. Tilføj dej til panden og vip for at dække bunden. Stege pandekagen i 30 til 45 sekunder.
  3. Vend pandekagen og steg i 30 sekunder. Gentag med den resterende dej, stabel pandekagerne med plastikwrap imellem.
  4. Fyld
    Læg rucola, spinat, parmaskinke og tomat på halvdelen af pandekagen. Fold pandekagen sammen. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 650 kcal.

Protein: 16%

Kulhydrat: 48%

Fedt: 36%