Boghvedepandekager med parmaskinke

20 min. total

Ingredienser

  • Pandekager
    3 dl boghvedemel
  • 3 stk æg
  • 2 spsk olivenolie
  • 1,8 dl mælk
  • 3 dl vand
  • 0,25 tsk salt
  • Fyld
    2,4 dl rucola
  • 2,4 dl spinat
  • 4 stykke serranoskinke
  • 0,6 dl cherrytomat, halveret

Instruktioner

  1. Pandekager
    Tag en skål og pisk mel, æg, olie, mælk, vand og salt sammen. Opvarm en non-stick pande over mellem-høj varme. Pensel panden med olie.
  2. Tilføj dej til panden og vip for at dække bunden. Stege pandekagen i 30 til 45 sekunder.
  3. Vend pandekagen og steg i 30 sekunder. Gentag med den resterende dej, stabel pandekagerne med plastikwrap imellem.
  4. Fyld
    Læg rucola, spinat, parmaskinke og tomat på halvdelen af pandekagen. Fold pandekagen sammen. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 650 kcal.

Protein: 16%

Kulhydrat: 48%

Fedt: 36%