Boghvedepandekager med rucola

25 min. total

Ingredienser

  • 1,8 dl boghvedemel
  • 2 stk æg, pisket
  • 2,4 dl mælk
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 90 gram rucola
  • 3,5 dl hytteost, smuldret

Instruktioner

  1. Tag en skål og pisk mel, æg og 1/2 af mælken sammen. Tilsæt resten af mælken under piskning og pisk indtil ensaartet.
  2. Opvarm olie i en non-stick pande. Tilføj hvidløg, steg ved mellem-høj varme i 1 minut. Tilføj rucola og sauter i omtrent 2 minutter. Krydr med salt. Tag det af og stil det til siden.
  3. Opvarm en non-stick pande, pensel eller spray den med olie. Øs dej på panden og sving panden rundt for at fordele dejen over hele panden. Steg ved mellem varme indtil kanten begynder at løfte sig, vend da pandekagen og steg den i 1 minut på den anden side.
  4. Drys hytteost på pandekagen, læg rucola ovenpå. Rul pandekagen sammen og læg den på en tallerken. Gentag med den resterende dej og fyld. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 509 kcal.

Protein: 29%

Kulhydrat: 43%

Fedt: 28%