Boghvedepandekager med rucola

25 min. total

Ingredienser

  • 0,75 cup boghvedemel
  • 2 stk æg, pisket
  • 1 cup mælk
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 3 ounce rucola
  • 1,5 cup hytteost, smuldret

Instruktioner

  1. Tag en skål og pisk mel, æg og 1/2 af mælken sammen. Tilsæt resten af mælken under piskning og pisk indtil ensaartet.
  2. Opvarm olie i en non-stick pande. Tilføj hvidløg, steg ved mellem-høj varme i 1 minut. Tilføj rucola og sauter i omtrent 2 minutter. Krydr med salt. Tag det af og stil det til siden.
  3. Opvarm en non-stick pande, pensel eller spray den med olie. Øs dej på panden og sving panden rundt for at fordele dejen over hele panden. Steg ved mellem varme indtil kanten begynder at løfte sig, vend da pandekagen og steg den i 1 minut på den anden side.
  4. Drys hytteost på pandekagen, læg rucola ovenpå. Rul pandekagen sammen og læg den på en tallerken. Gentag med den resterende dej og fyld. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 509 kcal.

Protein: 29%

Kulhydrat: 43%

Fedt: 28%