Broccoli og byg salat

55 min. total

Ingredienser

  • 200 gram perlebyg
  • 1 stk broccoli, buketter
  • 1 cup granatæblekerner
  • 1 cup rosiner
  • 4 ounce fetaost i tern
  • 2 spsk forårsløg, hakket
  • 1 spsk tahini
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 spsk honning

Instruktioner

  1. I en gryde, hæld byg og vand. Lad det simre i 45 minutter. Dræn byggen og hæld det i en skål.
  2. I en non-stick stegepande, tørsteg broccoli i 4-5 minutter ved høj varme.
  3. Tilføj broccolien til skålen med byg.
  4. I en lille skål, pisk tahini, olivenolie, citronsaft og honning sammen. Hæld det over byg og broccoli og vend til dækket.
  5. Lad byg og broccoli køle af. Tilføj granatæble, rosiner, feta cheese og forårsløg. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 538 kcal.

Protein: 13%

Kulhydrat: 59%

Fedt: 28%