Broccolisuppe med quinoa

30 min. total

Ingredienser

  • 70 gram quinoa
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stk løg, hakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 300 gram kartoffel i tern
  • 1 stk broccoli, hakket
  • 4 cup grøntsagsbouillon
  • 100 gram spinat
  • 0,5 cup mynte
  • 2 spsk citronsaft
  • 4 stykke brød, fuldkorn, ristet

Instruktioner

  1. Kog quinoa efter emballagens anvisninger. Opvarm olien i en sauterpande ved mellem varme. Steg løg og hvidløg under omrøring i 3 minutter eller indtil bløde.
  2. Tilføj kartoffel og broccoli. Tilføj grøntsagsbouillon. Bring det i kog ved høj varme. Skru ned til mellem varme og lad det simre i 16 minutter.
  3. Tilføj spinat og mynte. Lad det simre i 1 minut. Blend suppen indtil ensartet. Rør citronsaft i. Smag til med krydderier.
  4. Øs suppen op i en skål. Læg quinoa i midten og dryp ekstra olivenolie ud over. Server med ristet brød. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 315 kcal.

Protein: 16%

Kulhydrat: 58%

Fedt: 26%