Brun ris og vilde svampe

20 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 2,4 dl champignon, hakket
  • 2,4 dl brune ris, kogt
  • 1 tsk persille, hakket
  • 2 tsk citronskal
  • 0,5 tsk salt og peber

Instruktioner

  1. Kog de brune ris efter emballagens anvisninger og dræn eventuelt overskydende vand.
  2. I en stegepande, opvarm olie over mellem varme. Sauter hvidløg i 1 minut, tilføj da champignon og steg i 5 minutter.
  3. I en skål, vend de brune ris med champignonerne, persille og citronskal. Smag til med salt og peber. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 430 kcal.

Protein: 10%

Kulhydrat: 70%

Fedt: 21%