Brune Ris Salat

30 min. total

Ingredienser

  • 1 cup brune ris
  • 3 spsk tørret tranebær
  • 2 spsk pecannødder, hakkede
  • 0,33 cup æble i tern
  • 0,25 cup grønne ærter, blancheret
  • 2 spsk rødløg, hakket
  • 2 spsk balsamico eddike
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1,5 spsk olivenolie
  • 2 tsk brun farin

Instruktioner

  1. Kog risene efter anvisning på pakken. Læg tranebær, pecannødder, æble, ærter og rødløg i en skål og bland.
  2. Tilføj ris og vend det hele sammen. I en lille skål, pisk balsamicoeddike, citronsaft, dijonsennep, olivenolie og brun farin.
  3. Smag til med salt og peber. Held dressing ud over salaten og bland. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 578 kcal.

Protein: 8%

Kulhydrat: 63%

Fedt: 29%