Buddha Bowl med grøntkålssalat

40 min. total

Ingredienser

  • 0,5 cup quinoa
  • 2 stk sød kartoffel, skåret
  • 7,5 ounce kikærter, drænet
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 stk kyllingebryst
  • 1 cup grøntkål, hakket
  • 1 stk avocado i skiver
  • 2 spsk lucernespirer
  • 2 spsk pinjekerne
  • 1 tsk sesamfrø
  • 1 spsk citronsaft

Instruktioner

  1. Kog quinoa efter emballagens anvisninger. Hæld vandet fra. Lad det køle af og hæld det i en skål.
  2. Forvarm ovnen til 205 °C. Læg sød kartoffel og kikærter i hver deres skål.
  3. Krydr begge med paprika, hvidløgspulver, salt og peber. Dryp olie over begge.
  4. Læg sød kartoffel og kikærter på en bageplade dækket med bagepapir. Bag i 30 minutter.
  5. Krydr kyllingen med salt og peber. Læg kyllingen på dens egen bageplade dækket med bagepapir. Bag i 12-15 minutter. Tag kyllingen ud og skær den i skiver.
  6. Tilføj grøntkål, avocado, sød kartoffel, kikærter, kylling, lucernespirer og pinjekerner til skålen med quinoa.
  7. Drys sesamfrø over. Dryp olivenolie og citronsaft over og vend salaten. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 901 kcal.

Protein: 23%

Kulhydrat: 39%

Fedt: 38%