Buddha Bowl med grøntkålssalat

40 min. total

Ingredienser

  • 1,2 dl quinoa
  • 2 stk sød kartoffel, skåret
  • 210 gram kikærter, drænet
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 stk kyllingebryst
  • 2,4 dl grøntkål, hakket
  • 1 stk avocado i skiver
  • 2 spsk lucernespirer
  • 2 spsk pinjekerne
  • 1 tsk sesamfrø
  • 1 spsk citronsaft

Instruktioner

  1. Kog quinoa efter emballagens anvisninger. Hæld vandet fra. Lad det køle af og hæld det i en skål.
  2. Forvarm ovnen til 205 °C. Læg sød kartoffel og kikærter i hver deres skål.
  3. Krydr begge med paprika, hvidløgspulver, salt og peber. Dryp olie over begge.
  4. Læg sød kartoffel og kikærter på en bageplade dækket med bagepapir. Bag i 30 minutter.
  5. Krydr kyllingen med salt og peber. Læg kyllingen på dens egen bageplade dækket med bagepapir. Bag i 12-15 minutter. Tag kyllingen ud og skær den i skiver.
  6. Tilføj grøntkål, avocado, sød kartoffel, kikærter, kylling, lucernespirer og pinjekerner til skålen med quinoa.
  7. Drys sesamfrø over. Dryp olivenolie og citronsaft over og vend salaten. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 901 kcal.

Protein: 23%

Kulhydrat: 39%

Fedt: 38%