Bulgursalat med peberfrugt

25 min. total

Ingredienser

  • 1 cup bulgur
  • 0,33 cup rødløg, hakket
  • 1 tsk salt
  • 1 stk rød peberfrugt i tern
  • 1 stk gul peberfrugt i tern
  • 1 stk agurk i tern
  • 0,5 cup dild, hakket
  • 0,33 cup persille, hakket
  • 3 spsk citronsaft
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk spidskommen, stødt
  • 1 tsk sukker

Instruktioner

  1. Kog bulgur efter emballagens anvisninger.
  2. Bland bulgur med rødløg, peberfrugt, agurk, dild, persille, hvidløg, citronsaft, olivenolie, spidskommen, salt og sukker.
  3. Vend grundigt. Smag til med salt, peber, sukker og citronsaft. Server kold. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 284 kcal.

Protein: 10%

Kulhydrat: 62%

Fedt: 27%