Bygsalat

20 min. total

Ingredienser

  • 1 cup perlebyg
  • 1 cup broccoli, buketter
  • 1 stk grøn peberfrugt, skåret
  • 1 stk gulerod i strimler
  • 1 stk tomat i tern
  • 0,25 cup dild, hakket
  • 0,25 cup rødløg, hakket
  • 2 spsk limesaft
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 spsk yoghurt, naturel

Instruktioner

  1. Kog byggen efter emballagens anvisninger. Øs det over i en skål.
  2. Tilføj broccoli, peberfrugt, tomat, dild, løg, limesaft, yoghurt, eddike, olie, salt og peber og vend grundigt. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 432 kcal.

Protein: 12%

Kulhydrat: 69%

Fedt: 19%