Cæsarsalat med grillet kylling og spejlæg

25 min. total

Ingredienser

  • 0,5 cup cæsar dressing
  • 8 spsk parmesan, revet
  • 3 stk kyllingebryst
  • 2 spsk olivenolie
  • 6 stk kalkunbacon
  • 4 stk æg
  • 6 cup romainesalat
  • 1 cup croutoner, fuldkorn

Instruktioner

  1. Forvarm en grill til mellem-høj varme. Gnid olie på kyllingen. Krydr med salt og peber. Grill i 5 minutter på hver side.
  2. Lad det hvile i 5 minutter og skær det i skiver. Steg baconen i en non-stick pande indtil baconen er sprød. Tag baconen af.
  3. Spejl æggene i den samme pande. Bland salat, kylling og bacon i en skål og vend med cæsar dressingen.
  4. Læg ægget på salaten. Strø croutoner og parmesan over salaten. Krydr med peber. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 508 kcal.

Protein: 35%

Kulhydrat: 13%

Fedt: 52%