Cashew-bananpandekager

15 min. total

Ingredienser

  • 1 cup havregryn
  • 0,25 cup cashewnødder
  • 1 cup mandelmælk
  • 0,5 tsk kanel, stødt
  • 2 stk æggehvider
  • 1 stk banan i skiver
  • 1 tsk kokosolie
  • 2 tsk ahornsirup

Instruktioner

  1. Tilføj havregryn, mandelmælk, kanel, æggehvide, 1/2 af bananen og kokosolien til en blender. Blend indtil ensartet.
  2. Opvarm en non-stick pande. Hæld dejen i panden, steg den, vend den og steg den anden side.
  3. Anret pandekagerne på en tallerken med den resterende banan ovenpå. Server med sirup. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 387 kcal.

Protein: 14%

Kulhydrat: 53%

Fedt: 33%