Cashew og kylling i karry

35 min. total

Ingredienser

  • 2 stk kyllingebryst i tern
  • 0,5 tsk gurkemeje, stødt
  • 2 spsk citronsaft
  • 4 fed hvidløg, finthakket
  • 2 tsk ingefær, revet
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 stk løg, hakket
  • 1 spsk karry, stødt
  • 1 tsk garam masala
  • 1 tsk koriander, stødt
  • 2 spsk tomatpuré
  • 2,4 dl vand
  • 4,7 dl broccoli, buketter
  • 2,4 dl grønne ærter, blancheret
  • 3 spsk yoghurt, naturel
  • 1,2 dl cashewnødder
  • 1 spsk koriander

Instruktioner

  1. I en skål, pisk gurkemeje, citronsaft, hvidløg, ingefær, salt og peber sammen. Mariner kyllingen i det. Lad det trække.
  2. I en pande opvarm olie og steg løgene i 6-7 minutter. Tilføj stødt karry, garam masala, stødt koriander og tomatpuré. Steg i 2 minutter.
  3. Tilføj kyllingen til krydderiblandingen og sauter indtil kyllingen er brunet på alle sider.
  4. Tilføj vand, broccoli, ærter og krydr med salt og peber. Lad det simre ved mellem-lav varme indtil kyllingen er færdig.
  5. Skru ned til lav varm og rør yoghurten i. Tag den af varmen. Pynt med cashewnødder og friske koriander. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 358 kcal.

Protein: 27%

Kulhydrat: 21%

Fedt: 52%