Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Cashew og kylling i karry
35 min. total
Ingredienser
- 2 stk kyllingebryst i tern
 - 0,5 tsk gurkemeje, stødt
 - 2 spsk citronsaft
 - 4 fed hvidløg, finthakket
 - 2 tsk ingefær, revet
 - 2 spsk olivenolie
 - 1 stk løg, hakket
 - 1 spsk karry, stødt
 - 1 tsk garam masala
 - 1 tsk koriander, stødt
 - 2 spsk tomatpuré
 - 2,4 dl vand
 - 4,7 dl broccoli, buketter
 - 2,4 dl grønne ærter, blancheret
 - 3 spsk yoghurt, naturel
 - 1,2 dl cashewnødder
 - 1 spsk koriander
 
Instruktioner
- I en skål, pisk gurkemeje, citronsaft, hvidløg, ingefær, salt og peber sammen. Mariner kyllingen i det. Lad det trække.
 - I en pande opvarm olie og steg løgene i 6-7 minutter. Tilføj stødt karry, garam masala, stødt koriander og tomatpuré. Steg i 2 minutter.
 - Tilføj kyllingen til krydderiblandingen og sauter indtil kyllingen er brunet på alle sider.
 - Tilføj vand, broccoli, ærter og krydr med salt og peber. Lad det simre ved mellem-lav varme indtil kyllingen er færdig.
 - Skru ned til lav varm og rør yoghurten i. Tag den af varmen. Pynt med cashewnødder og friske koriander. Værsgo!
 
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 358 kcal.
Protein: 27%
Kulhydrat: 21%
Fedt: 52%