Cashew og kylling i karry

35 min. total

Ingredienser

  • 2 stk kyllingebryst i tern
  • 0,5 tsk gurkemeje, stødt
  • 2 spsk citronsaft
  • 4 fed hvidløg, finthakket
  • 2 tsk ingefær, revet
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 stk løg, hakket
  • 1 spsk karry, stødt
  • 1 tsk garam masala
  • 1 tsk koriander, stødt
  • 2 spsk tomatpuré
  • 1 cup vand
  • 2 cup broccoli, buketter
  • 1 cup grønne ærter, blancheret
  • 3 spsk yoghurt, naturel
  • 0,5 cup cashewnødder
  • 1 spsk koriander

Instruktioner

  1. I en skål, pisk gurkemeje, citronsaft, hvidløg, ingefær, salt og peber sammen. Mariner kyllingen i det. Lad det trække.
  2. I en pande opvarm olie og steg løgene i 6-7 minutter. Tilføj stødt karry, garam masala, stødt koriander og tomatpuré. Steg i 2 minutter.
  3. Tilføj kyllingen til krydderiblandingen og sauter indtil kyllingen er brunet på alle sider.
  4. Tilføj vand, broccoli, ærter og krydr med salt og peber. Lad det simre ved mellem-lav varme indtil kyllingen er færdig.
  5. Skru ned til lav varm og rør yoghurten i. Tag den af varmen. Pynt med cashewnødder og friske koriander. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 358 kcal.

Protein: 27%

Kulhydrat: 21%

Fedt: 52%