Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Champignon-edamamerisotto med torsk
60 min. total
Ingredienser
- 1 spsk olivenolie
- 230 gram champignon i skiver
- 150 gram edamame bønner, blancheret
- 7,1 dl grøntsagsbouillon
- 3,5 dl vand
- 1,8 dl risottoris
- 0,6 dl brune ris
- 2 spsk parmesan, revet
- 2 stk torskefilet
Instruktioner
- Opvarm 1/2 af olien i en non-stick pande ved mellem-høj varme. Tilføj champignon. Steg i 5 minutter under omrøring.
- Tilføj edamame bønner, rør det sammen og tag det af varmen. Tag en kasserolle og bring vand og grøntsagsbouillon op at simre.
- Opvarm den resterende olie i en sauterpande ved mellem varme. Sauter løg i 5 minutter under omrøring.
- Tilføj ris. Rør indtil risene er dækket af olie. Steg i yderligere et minut under omrøring. Øs en suppeskefuld bouillonvand op i panden.
- Kog ved mellemhøj varme under omrøring indtil bouillonvandet er absorberet. Tilføj det resterende bouillonvand på samme hvis. Dette burde tage 30 minutter totalt.
- Varm champignon og edamame bønner. Rør dem i risen og tag den af varmen.
- Rør peber og parmesan i risen. Krydr fisken med salt og peber. Steg den 2-3 minutter på hver side i en non-stick pande.
- Server fisken ovenpå champignon-risottoen. Værsgo!
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 769 kcal.
Protein: 28%
Kulhydrat: 50%
Fedt: 22%