Champignon-edamamerisotto med torsk

60 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 8 ounce champignon i skiver
  • 0,33 pound edamame bønner, blancheret
  • 3 cup grøntsagsbouillon
  • 1,5 cup vand
  • 0,75 cup risottoris
  • 0,25 cup brune ris
  • 2 spsk parmesan, revet
  • 2 stk torskefilet

Instruktioner

  1. Opvarm 1/2 af olien i en non-stick pande ved mellem-høj varme. Tilføj champignon. Steg i 5 minutter under omrøring.
  2. Tilføj edamame bønner, rør det sammen og tag det af varmen. Tag en kasserolle og bring vand og grøntsagsbouillon op at simre.
  3. Opvarm den resterende olie i en sauterpande ved mellem varme. Sauter løg i 5 minutter under omrøring.
  4. Tilføj ris. Rør indtil risene er dækket af olie. Steg i yderligere et minut under omrøring. Øs en suppeskefuld bouillonvand op i panden.
  5. Kog ved mellemhøj varme under omrøring indtil bouillonvandet er absorberet. Tilføj det resterende bouillonvand på samme hvis. Dette burde tage 30 minutter totalt.
  6. Varm champignon og edamame bønner. Rør dem i risen og tag den af varmen.
  7. Rør peber og parmesan i risen. Krydr fisken med salt og peber. Steg den 2-3 minutter på hver side i en non-stick pande.
  8. Server fisken ovenpå champignon-risottoen. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 769 kcal.

Protein: 28%

Kulhydrat: 50%

Fedt: 22%