Champignon Fettuccine

20 min. total

Ingredienser

  • 1 pound fettuccine, fuldkorn
  • 2,5 spsk olivenolie
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 pound champignon i skiver
  • 3 spsk parmesan, revet
  • 1 spsk persille, hakket

Instruktioner

  1. Kog pastaen efter instruktionerne på emballagen. Gem en kvart kop af pastavandet.
  2. Opvarm olien i en pande ved mellemhøj varme.
  3. Tilføj hvidløg, champignon, salt og peber og sautér i 5-7 minutter. Champignonen bør være blød og hvidløget gylden.
  4. Tilføj pastavandet og rør for at blande.
  5. Tilføj pasta til panden og rør for at indsmørre pastaen.
  6. Server med revet parmesanost og persille på toppen.

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 367 kcal.

Protein: 16%

Kulhydrat: 60%

Fedt: 24%