Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Chili con carne
40 min. total
Ingredienser
- 4,7 dl brune ris
- 1 spsk olivenolie
- 0,5 stk løg, hakket
- 2 fed hvidløg, finthakket
- 0,5 spsk rød chili, hakket
- 450 gram hakket oksekød (lav fedt)
- 0,75 spsk spidskommen, stødt
- 1 spsk chili, stødt
- 0,5 spsk paprika, røget
- 0,25 spsk koriander, stødt
- 0,5 stk rød peberfrugt, skåret
- 1 stk gulerod i tern
- 790 gram hakkede tomater
- 1,2 dl grøntsagsbouillon
- 400 gram kidneybønner, drænet
- 1 stk avocado i skiver
Instruktioner
- Kog de brune ris efter emballagens anvisninger. Hold dem varme. Opvarm olie i en pande ved mellem-høj varme.
- Sauter i løgene i 2.3 minutter. Tilføj hvidløg og frisk chili. Sauter i 30-60 sekunder under konstant omrøring.
- Tilføj hakket oksekød. Steg i 5-7 minutter under konstant omrøring. Tilføj krydderier: spidskommen, chili, paprika og salt. Rør det sammen.
- Tilføj rød peberfrugt og gulerod, steg i 2 minutter. Tilføj tomat, grøntsagsbouillon og kidneybønner. Rør det sammen og læg låg på.
- Hold varmen ved mellem-høj. Lad chilien koge i 15 minutter. Server med brune ris og avocado. Værsgo!
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 823 kcal.
Protein: 21%
Kulhydrat: 53%
Fedt: 26%