Chili con carne

40 min. total

Ingredienser

  • 2 cup brune ris
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,5 stk løg, hakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 0,5 spsk rød chili, hakket
  • 1 pound hakket oksekød (lav fedt)
  • 0,75 spsk spidskommen, stødt
  • 1 spsk chili, stødt
  • 0,5 spsk paprika, røget
  • 0,25 spsk koriander, stødt
  • 0,5 stk rød peberfrugt, skåret
  • 1 stk gulerod i tern
  • 28 ounce hakkede tomater
  • 0,5 cup grøntsagsbouillon
  • 14 ounce kidneybønner, drænet
  • 1 stk avocado i skiver

Instruktioner

  1. Kog de brune ris efter emballagens anvisninger. Hold dem varme. Opvarm olie i en pande ved mellem-høj varme.
  2. Sauter i løgene i 2.3 minutter. Tilføj hvidløg og frisk chili. Sauter i 30-60 sekunder under konstant omrøring.
  3. Tilføj hakket oksekød. Steg i 5-7 minutter under konstant omrøring. Tilføj krydderier: spidskommen, chili, paprika og salt. Rør det sammen.
  4. Tilføj rød peberfrugt og gulerod, steg i 2 minutter. Tilføj tomat, grøntsagsbouillon og kidneybønner. Rør det sammen og læg låg på.
  5. Hold varmen ved mellem-høj. Lad chilien koge i 15 minutter. Server med brune ris og avocado. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 823 kcal.

Protein: 21%

Kulhydrat: 53%

Fedt: 26%