Chili con carne

40 min. total

Ingredienser

  • 4,7 dl brune ris
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,5 stk løg, hakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 0,5 spsk rød chili, hakket
  • 450 gram hakket oksekød (lav fedt)
  • 0,75 spsk spidskommen, stødt
  • 1 spsk chili, stødt
  • 0,5 spsk paprika, røget
  • 0,25 spsk koriander, stødt
  • 0,5 stk rød peberfrugt, skåret
  • 1 stk gulerod i tern
  • 790 gram hakkede tomater
  • 1,2 dl grøntsagsbouillon
  • 400 gram kidneybønner, drænet
  • 1 stk avocado i skiver

Instruktioner

  1. Kog de brune ris efter emballagens anvisninger. Hold dem varme. Opvarm olie i en pande ved mellem-høj varme.
  2. Sauter i løgene i 2.3 minutter. Tilføj hvidløg og frisk chili. Sauter i 30-60 sekunder under konstant omrøring.
  3. Tilføj hakket oksekød. Steg i 5-7 minutter under konstant omrøring. Tilføj krydderier: spidskommen, chili, paprika og salt. Rør det sammen.
  4. Tilføj rød peberfrugt og gulerod, steg i 2 minutter. Tilføj tomat, grøntsagsbouillon og kidneybønner. Rør det sammen og læg låg på.
  5. Hold varmen ved mellem-høj. Lad chilien koge i 15 minutter. Server med brune ris og avocado. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 823 kcal.

Protein: 21%

Kulhydrat: 53%

Fedt: 26%