Chokoladesvøbt banan

35 min. total

Ingredienser

  • 2 stk banan
  • 4 ounce chokolade, mørk
  • 1 spsk kokosolie
  • 2 spsk jordnødder, hakket

Instruktioner

  1. Læg bagepapir på en bageplade. Skær banan i bidder. Sæt en tandstik i hver bid og læg dem på bagepladen.
  2. Stil dem i fryseren i 30 minutter. Tilføj chokolade og kokosolie til en mikroovnsikker skål. Stil den i mikroovnen i 30 sekunder.
  3. Rør grundigt. Stil i mikroovnen i 15 sekund intervaller, rør og gentag indtil chokoladen er smeltet. Tag bananerne ud af fryseren.
  4. Dyp dem i chokolade og rul dem i jordnødder og stil dem tilbage på bagepladen. Lad dem stå indtil chokoladen er størknet. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 140 kcal.

Protein: 5%

Kulhydrat: 44%

Fedt: 51%