Citronkyllingekoteletter

30 min. total

Ingredienser

  • 4 stk kyllingebryst
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk peber
  • 0,8 dl hvedemel
  • 4 spsk smør
  • 2 spsk olivenolie
  • 0,6 dl kyllingebouillon
  • 3 spsk citronsaft
  • 8 stykke citron i skiver
  • 0,6 dl persille, hakket
  • 9,5 dl romainesalat, snittet

Instruktioner

  1. Skær hvert kyllingebryst i halve. Læg kyllingen mellem to lag husholdningsfilm. Rul kyllingen flad med en kagerulle.
  2. Drys salt og peber på kyllingen. Paner kyllingen med mel.
  3. Smelt 1/2 af smørret og 1/2 af olien i en non-stick pande ved mellem-høj varme.
  4. Steg kyllingen i 2-3 minutter per side. Flyt kyllingen til en tallerken og steg eventuelt resterende kylling.
  5. Tilsæt bouillon og citronsaft til en pande. Kog i 1-2 minutter, eller indtil saucen er tyknet.
  6. Tilføj citronskiver. Fjern panden fra varmen, tilføj persille og smelt det resterende smør.
  7. Hæld saucen over kyllingen. Server med snittet salat. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 421 kcal.

Protein: 30%

Kulhydrat: 12%

Fedt: 58%