Citronkyllingekoteletter

30 min. total

Ingredienser

  • 4 stk kyllingebryst
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk peber
  • 0,33 cup hvedemel
  • 4 spsk smør
  • 2 spsk olivenolie
  • 0,25 cup kyllingebouillon
  • 3 spsk citronsaft
  • 8 stykke citron i skiver
  • 0,25 cup persille, hakket
  • 4 cup romainesalat, snittet

Instruktioner

  1. Skær hvert kyllingebryst i halve. Læg kyllingen mellem to lag husholdningsfilm. Rul kyllingen flad med en kagerulle.
  2. Drys salt og peber på kyllingen. Paner kyllingen med mel.
  3. Smelt 1/2 af smørret og 1/2 af olien i en non-stick pande ved mellem-høj varme.
  4. Steg kyllingen i 2-3 minutter per side. Flyt kyllingen til en tallerken og steg eventuelt resterende kylling.
  5. Tilsæt bouillon og citronsaft til en pande. Kog i 1-2 minutter, eller indtil saucen er tyknet.
  6. Tilføj citronskiver. Fjern panden fra varmen, tilføj persille og smelt det resterende smør.
  7. Hæld saucen over kyllingen. Server med snittet salat. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 421 kcal.

Protein: 30%

Kulhydrat: 12%

Fedt: 58%