Couscoussalat

25 min. total

Ingredienser

  • 200 gram couscous, fuldkorn
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 spsk citronsaft
  • 200 gram gulerod i tern
  • 200 gram grøn peberfrugt i tern
  • 200 gram squash i tern
  • 100 gram cherrytomat, halveret

Instruktioner

  1. Kog couscous efter emballagens anvisninger. Hæld vandet fra og øs couscousen op i en skål.
  2. Pisk 3/4 af olien, citronsaften, salt og peber sammen. Stil det til siden.
  3. Opvarm den resterende olie i en pande ved mellem-høj varme. Tilføj gulerod, peberfrugt, squash og tomater.
  4. Steg indtil de bruner. Tilføj dem til skålen med couscous. Hæld dressingen over salat og vend. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 312 kcal.

Protein: 9%

Kulhydrat: 56%

Fedt: 35%