Couscoussalat med broccoli

15 min. total

Ingredienser

  • 2 cup grøntsagsbouillon
  • 1,5 cup broccoli, buketter
  • 1 cup couscous, fuldkorn
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 spsk citronsaft
  • 6 ounce tomat i tern
  • 1 tsk citronskal

Instruktioner

  1. Bring bouillonen i kog i en gryde. Tilføj broccoli og lad det koge i 2 minutter. Læg broccolien i en skål.
  2. Hæld couscousen i gryden med bouillon. Fjern den fra varmen. Rør rundt, læg låg på og lad det hvile.
  3. Tilføj olie, citronsaft og havsalt til broccolien og vend til den er dækket.
  4. Rør couscous og tomat i broccolien. Drys citronskal over salaten. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 422 kcal.

Protein: 13%

Kulhydrat: 63%

Fedt: 23%