Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Creme fraiche kylling og majs
80 min. total
Ingredienser
- 8 stk kyllingelår
- 4,7 dl creme fraiche
- 3 spsk citronsaft
- 2 spsk purløg, hakket
- 0,5 tsk salt
- 2 tsk paprika
- 1 spsk soyasauce
- 4 fed hvidløg, finthakket
- 3 dl rasp
- 0,6 dl smør, smeltet
- 6 stk majskolbe, kogt
- 1 spsk basilikum
Instruktioner
- Rens kyllingen og dup den tør. Tag en skål og bland creme fraiche, citronsaft, purløg, salt, paprika, sojasauce og hvidløg.
- Læg kyllingen i creme fraiche blanding og vend den så den dækkes. Dæk skålen til og lad kyllingen marinere.
- Forvarm ovnen til 175 °C. Smør en bageplade. Tag en ny skål og hæld raspen i.
- Tag kyllingen ud af marinaden og paner den i raspen. Læg kyllingen på bagepladen og dryp smeltet smør over dem.
- Bag kyllingen i 45-60 minutter. Bag majskolberne samtidig, men kun i 20-25 minutter. Fjern kyllingen og majskolberne fra ovnen og lad det hvile.
- Server kyllingen og majskolber pyntet med basilikum. Værsgo!
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 614 kcal.
Protein: 29%
Kulhydrat: 24%
Fedt: 47%