Creme fraiche kylling og majs

80 min. total

Ingredienser

  • 8 stk kyllingelår
  • 2 cup creme fraiche
  • 3 spsk citronsaft
  • 2 spsk purløg, hakket
  • 0,5 tsk salt
  • 2 tsk paprika
  • 1 spsk soyasauce
  • 4 fed hvidløg, finthakket
  • 1,3 cup rasp
  • 0,25 cup smør, smeltet
  • 6 stk majskolbe, kogt
  • 1 spsk basilikum

Instruktioner

  1. Rens kyllingen og dup den tør. Tag en skål og bland creme fraiche, citronsaft, purløg, salt, paprika, sojasauce og hvidløg.
  2. Læg kyllingen i creme fraiche blanding og vend den så den dækkes. Dæk skålen til og lad kyllingen marinere.
  3. Forvarm ovnen til 175 °C. Smør en bageplade. Tag en ny skål og hæld raspen i.
  4. Tag kyllingen ud af marinaden og paner den i raspen. Læg kyllingen på bagepladen og dryp smeltet smør over dem.
  5. Bag kyllingen i 45-60 minutter. Bag majskolberne samtidig, men kun i 20-25 minutter. Fjern kyllingen og majskolberne fra ovnen og lad det hvile.
  6. Server kyllingen og majskolber pyntet med basilikum. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 614 kcal.

Protein: 29%

Kulhydrat: 24%

Fedt: 47%