Creme fraiche kylling og majs

80 min. total

Ingredienser

  • 8 stk kyllingelår
  • 4,7 dl creme fraiche
  • 3 spsk citronsaft
  • 2 spsk purløg, hakket
  • 0,5 tsk salt
  • 2 tsk paprika
  • 1 spsk soyasauce
  • 4 fed hvidløg, finthakket
  • 3 dl rasp
  • 0,6 dl smør, smeltet
  • 6 stk majskolbe, kogt
  • 1 spsk basilikum

Instruktioner

  1. Rens kyllingen og dup den tør. Tag en skål og bland creme fraiche, citronsaft, purløg, salt, paprika, sojasauce og hvidløg.
  2. Læg kyllingen i creme fraiche blanding og vend den så den dækkes. Dæk skålen til og lad kyllingen marinere.
  3. Forvarm ovnen til 175 °C. Smør en bageplade. Tag en ny skål og hæld raspen i.
  4. Tag kyllingen ud af marinaden og paner den i raspen. Læg kyllingen på bagepladen og dryp smeltet smør over dem.
  5. Bag kyllingen i 45-60 minutter. Bag majskolberne samtidig, men kun i 20-25 minutter. Fjern kyllingen og majskolberne fra ovnen og lad det hvile.
  6. Server kyllingen og majskolber pyntet med basilikum. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 614 kcal.

Protein: 29%

Kulhydrat: 24%

Fedt: 47%