Cremet Græskar og Gulerod Suppe

25 min. total

Ingredienser

  • 1,5 spsk olivenolie
  • 1 stk løg, hakket
  • 1 tsk ingefær, revet
  • 800 gram hokkaido græskar i tern
  • 500 gram gulerod i tern
  • 1 tsk tørret timian
  • 0,5 tsk muskatnød, stødt
  • 24 translation missing: da.fluid_ounce grøntsagsbouillon
  • 2 spsk creme fraiche
  • 1 spsk persille, hakket

Instruktioner

  1. Varm olivenolie i en gryde på medium-høj varme. Tilføj løg, ingefær, græskar, gulerødder, timian og muskatnød. Steg i 10 min.
  2. Hæld fonden i gryden og lad det simre i 10-15 min. Sluk for varmen. Lad grøntsagerne køle et øjeblik og læg dem i en food processor.
  3. Blend indtil overfladen er glat. Servér med creme fraiche og frisk persille. Mums!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 165 kcal.

Protein: 8%

Kulhydrat: 48%

Fedt: 44%