Cremet Græskar og Gulerod Suppe

25 min. total

Ingredienser

  • 1,5 spsk olivenolie
  • 1 stk løg, hakket
  • 1 tsk ingefær, revet
  • 800 gram hokkaido græskar i tern
  • 500 gram gulerod i tern
  • 1 tsk tørret timian
  • 0,5 tsk muskatnød, stødt
  • 7,1 dl grøntsagsbouillon
  • 2 spsk creme fraiche
  • 1 spsk persille, hakket

Instruktioner

  1. Varm olivenolie i en gryde på medium-høj varme. Tilføj løg, ingefær, græskar, gulerødder, timian og muskatnød. Steg i 10 min.
  2. Hæld fonden i gryden og lad det simre i 10-15 min. Sluk for varmen. Lad grøntsagerne køle et øjeblik og læg dem i en food processor.
  3. Blend indtil overfladen er glat. Servér med creme fraiche og frisk persille. Mums!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 165 kcal.

Protein: 8%

Kulhydrat: 48%

Fedt: 44%