Cremet kartoffel-blomkålssuppe

Denne cremede suppe er lavet på kartoffel og blomkål, og krydret med salt, peber og muskatnød. Serveres med sprødt ristet fuldkornsbrød.

10 min. forb.
35 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stk løg, hakket
  • 3 stk kartoffel, i tern
  • 1 buket blomkål
  • 9,5 dl grøntsagsbouillon
  • 2 blad laurbærblad
  • 0,5 tsk muskatnød, stødt
  • 4 stk fuldkornsbrød, ristet

Instruktioner

  1. Opvarm olien i en gryde ved mellem varme. Sauter løg i 3-5 minutter.
  2. Tilføj kartoffel og blomkål. Steg i et par minutter mere under omrøring.
  3. Tilføj bouillon og laurbærblade.
  4. Bring det op at simre, skru ned til mellem-lav varme, læg låg på og lad det simre i 25-30 minutter.
  5. Fjern laurbærblad og hæld suppen i en blender. Blend indtil ensartet.
  6. Krydr med salt, peber og muskatnød. Server med ristet brød. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 299 kcal

Protein: 12%

Kulhydrat: 63%

Fedt: 24%