Cremet Kartoffelsuppe

25 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 0,6 dl løg, hakket
  • 2 tsk hvidløg, finthakket
  • 4,7 dl kartoffel i tern
  • 4,7 dl mælk
  • 4,7 dl grøntsagsbouillon
  • 0,5 tsk timian, hakket

Instruktioner

  1. Varm olivenolie på lav varme i en gryde og steg løgene til de er gyldne. Tilføj hvidløg og steg i 1 min. Tilføj kartofler og fond.
  2. Bring blandingen i kog og reducér til lav varme. Hæld mælken i og lad det simrekoge til kartoflerne er møre. (Valgfrit: tilføj timian blade).
  3. Brug en food processor til at blende suppen til en puré. Hæld blandingen over i en ren gryde og bring det i kog.
  4. Hvis suppen er for tyk, kan den tyndes op med en smule fond fra tidligere. Smag til med krydderier, velbekomme!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 145 kcal.

Protein: 17%

Kulhydrat: 54%

Fedt: 29%