Cremet kyllinge og spinat pasta

30 min. total

Ingredienser

  • 16 ounce penne pasta, fuldkorn
  • 5 ounce spinat
  • 1 stk løg, hakket
  • 1 spsk olivenolie
  • 3 stk kyllingebryst, skåret
  • 15 ounce ricotta ost
  • 4 spsk parmesan, revet

Instruktioner

  1. Kog pastaen efter emballagens anvisninger. Dræn den. Tilføj spinaten til pastaen og læg låg på gryden. Varmen fra pastaen vil få spinaten til at krølle sammen, mens du forbereder resten.
  2. I en non-stick pande ved mellem varme, opvarm olie og steg løgene i omtrent 10 minutter.
  3. Læg løgene til side i en stor skål. Brug samme pande til at stege kyllingen i omtrent 10 minutter. Fjern fra varmen og lad det køle af.
  4. I løgskålen, tilføj ricottaost og parmesanost og bland dem grundigt.
  5. I samme skål, tilføj kyllingen, pasta og spinat, og vend indtil de er grundigt blandet.
  6. Smag til med salt og peber. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 792 kcal.

Protein: 26%

Kulhydrat: 46%

Fedt: 28%