Cremet kyllinge og spinat pasta

30 min. total

Ingredienser

  • 450 gram penne pasta, fuldkorn
  • 140 gram spinat
  • 1 stk løg, hakket
  • 1 spsk olivenolie
  • 3 stk kyllingebryst, skåret
  • 430 gram ricotta ost
  • 4 spsk parmesan, revet

Instruktioner

  1. Kog pastaen efter emballagens anvisninger. Dræn den. Tilføj spinaten til pastaen og læg låg på gryden. Varmen fra pastaen vil få spinaten til at krølle sammen, mens du forbereder resten.
  2. I en non-stick pande ved mellem varme, opvarm olie og steg løgene i omtrent 10 minutter.
  3. Læg løgene til side i en stor skål. Brug samme pande til at stege kyllingen i omtrent 10 minutter. Fjern fra varmen og lad det køle af.
  4. I løgskålen, tilføj ricottaost og parmesanost og bland dem grundigt.
  5. I samme skål, tilføj kyllingen, pasta og spinat, og vend indtil de er grundigt blandet.
  6. Smag til med salt og peber. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 792 kcal.

Protein: 26%

Kulhydrat: 46%

Fedt: 28%