Dild-kartoffelsalat

30 min. total

Ingredienser

  • 2 pound kartoffel i tern
  • 4 stk radise i skiver
  • 0,25 cup forårsløg, hakket
  • 3 spsk dild, hakket
  • 2 spsk kapers, hakket
  • 0,5 cup græsk yoghurt
  • 3 spsk citronsaft
  • 2 spsk mayonnaise

Instruktioner

  1. Tilføj kartofler til en kasserolle. Tilføj nok vand til at dække dem. Bring vandet i kog. Skru ned til mellem-lav varme og læg låg på.
  2. Kog kartoflerne i omtrent 15 minutter. Dræn kartoflerne og lad dem køle af. Læg kartofler, radiser, forårløg, dild og kapers i en skål.
  3. Tilføj yoghurt, citronsaft, mayonnaise, salt og peber. Bland grundigt. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 240 kcal.

Protein: 14%

Kulhydrat: 69%

Fedt: 16%