Farveful rødkål og gulerodsråkost

15 min. total

Ingredienser

  • 1 stk rødkål, hakket
  • 4 stk gulerod, revet
  • 2 stk forårsløg, hakket
  • 0,5 spsk dijonsennep
  • 0,5 fed hvidløg, finthakket
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 2 spsk citronsaft
  • 0,5 spsk honning
  • 1 tsk persille, hakket

Instruktioner

  1. Tag en skål og tilføj kål, gulerod og forårsløg.
  2. I en lille skål, pisk sennep, hvidløg, olie, eddike, citronsaft, honning, salt og peber sammen.
  3. Hæld dressingen over kålen og vend. Smag til med krydderier.
  4. Pynt med hakket persille.

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 196 kcal.

Protein: 11%

Kulhydrat: 53%

Fedt: 36%