Farveful rødkål og gulerodsråkost

15 min. total

Ingredienser

  • 1 stk rødkål, hakket
  • 4 stk gulerod, revet
  • 2 stk forårsløg, hakket
  • 0,5 spsk dijonsennep
  • 0,5 fed hvidløg, finthakket
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 2 spsk citronsaft
  • 0,5 spsk honning
  • 1 tsk persille, hakket

Instruktioner

  1. Tag en skål og tilføj kål, gulerod og forårsløg.
  2. I en lille skål, pisk sennep, hvidløg, olie, eddike, citronsaft, honning, salt og peber sammen.
  3. Hæld dressingen over kålen og vend. Smag til med krydderier.
  4. Pynt med hakket persille.

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 196 kcal.

Protein: 11%

Kulhydrat: 53%

Fedt: 36%