Farverig Avocado, Quinoa & Kyllinge Salat

25 min. total

Ingredienser

  • 1 cup rød quinoa
  • 0,5 spsk honning
  • 2 spsk limesaft
  • 2 spsk olivenolie
  • 4 cup hovedsalat, snittet
  • 1,5 cup cherrytomat, halveret
  • 2 stk avocado i skiver
  • 2 stk kyllingebryst
  • 2 spsk persille, hakket

Instruktioner

  1. Kog quinoaen efter instruktionerne på emballagen. Løsn med ske og sæt det til afkølingen.
  2. Steg kyllingen i halvdelen af olien, 4-5 minutter på hver side. Skær derefter kyllingen i skiver.
  3. Pisk honning, limesaft, resten af olien, salt og peber sammen i en lille skål.
  4. I en stor skål, bland tomat, avocado, salat og quinoaen. Hæld dressingen over og vend salaten. Anret kylling og persille på toppen.

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 464 kcal.

Protein: 20%

Kulhydrat: 35%

Fedt: 45%