Farverig thailandsk bøfsalat

25 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk limesaft
  • 1 tsk fiskesauce
  • 1 tsk sesamolie
  • 0,25 tsk soyasauce
  • 0,5 tsk ingefær, revet
  • 0,5 fed hvidløg, finthakket
  • 250 gram tykstegsfilet
  • 1 stk agurk i skiver
  • 14 stk vindruer, halveret
  • 2 cup babyspinat
  • 0,5 stk rødløg i skiver
  • 1 stk rød chili, hakket
  • 0,75 cup koriander, hakket
  • 0,75 cup mynte, hakket

Instruktioner

  1. Pisk limesaft, fiskesauce, sesamolie, sojasauce, ingefær og hvidløg sammen i en lille skål.
  2. Læg bøffen i en skål, hæld 1/2 af dressingen over og vend til bøffen er dækket.
  3. Opvarm en non-stick pande over høj varme. Steg bøffen i 2-3 minutter på hver side. Flyt den til en tallerken.
  4. Dæk bøffen med sølvpapir og stil den til siden. Tag en skål og tilføj agurk, vindruer, spinat, løg, chili, koriander og mynte.
  5. Skær bøffen i tynde skiver og tilføj dem til salaten. Hæld resten af dressingen på og vend salaten.
  6. Server salaten omgående, mens kødet er lunt. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 275 kcal.

Protein: 48%

Kulhydrat: 26%

Fedt: 27%