Fladbrødspizza

20 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk hvidløg, finthakket
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 stk fladbrød, fuldkorn
  • 0,5 cup mozzarella, revet
  • 6 tsk cherrytomat i skiver
  • 0,25 stk rødløg i skiver
  • 0,25 cup sorte oliven, skåret
  • 2 cup rucola
  • 2 stk rød peberfrugt i tern

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 220 °C. Pisk hvidløg og olie sammen i en skål.
  2. Pensel fladbrødene med hvidløg. Bag dem i ovnen i 3-5 minutter så de bliver sprøde.
  3. Læg ost, tomat, løg og oliven på. Krydr med sal og peber.
  4. Bag i yderligere 10-13 minutter. Tag dem ud af ovnen.
  5. Læg rucola og rød peberfrugt ovenpå. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 439 kcal.

Protein: 15%

Kulhydrat: 54%

Fedt: 31%