Forårsruller med karrysauce

20 min. total

Ingredienser

  • 3 spsk rød karrypasta
  • 3 spsk peanutbutter
  • 4 spsk vand
  • 2 spsk riseddike
  • 1 tsk agave sirup
  • 12 stk rispapir
  • 2 cup rødkål, hakket
  • 2 stk gulerod i strimler
  • 3 cup gul peberfrugt i strimler
  • 2 cup radise i skiver
  • 3 spsk koriander

Instruktioner

  1. I en blender, bland karrypuré, peanut butter, vand, riseddike og agavesirup. Blend indtil ensartet. Hæld i en skål og lad det trække.
  2. Brug et ark rispapir af gangen. Dyp det i varm vandt indtil det er blødt, undgå at folde kanterne. Læg det på en tallerken med den rå side op.
  3. Læg kål, gulerod, peberfrugt, radise og koriander i midten af bunden og efterlad 5 cm på hver side.
  4. Fold disse kanter ind, rul den nu sammen startende med bunden med fyld. Læg rullen på en tallerken med lukningen nedad. Gentag med det resterende rispapir og fyld.
  5. Server med rød karry sauce. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 255 kcal.

Protein: 12%

Kulhydrat: 64%

Fedt: 24%