Forårsruller med tigerrejer og slaw

20 min. total

Ingredienser

  • Sauce
    0,25 cup tahini
  • 0,25 cup varmt vand
  • 2 spsk riseddike
  • 1 spsk limesaft
  • 2 spsk ingefær, revet
  • 1 tsk soyasauce
  • 1 tsk honning
  • Forårsruller
    1,5 spsk soyasauce
  • 1 spsk honning
  • 1 spsk riseddike
  • 1 tsk ingefær, revet
  • 1 tsk sesamolie
  • 0,5 stk rødkål, hakket
  • 1 stk gulerod i strimler
  • 1 stk gul peberfrugt i strimler
  • 2 spsk koriander
  • 12 stk rispapir
  • 0,5 pound tigerrejer, pillede og halveret
  • 1 tsk sesamfrø

Instruktioner

  1. Sauce
    Tag et glas og pisk tahini og varmt vand sammen. Tilsæt eddike, limesaft, ingefær, sojasauce og honning.
  2. Pisk indtil ensartet og stil i køleskabet
  3. Forårsruller
    Tag en skål og bland sojasauce, riseddike, ingefær, sesamolie, rødkål, gulerod, peberfrugt og koriander. Vend indtil grøntsagerne er dækket.
  4. Tag en kasserolle og opvarm olie ved mellem-høj varme. Tilføj tigerrejer og steg i 4-5 minutter.
  5. Tag et ark rispapir af gangen. Læg det i varmt vand i 20 sekunder, placer det derefter på et skærebræt og dup det med køkkenrulle for at fjerne overskydende vand.
  6. Læg et par rejer på rispapiret og læg slaw ovenpå. Fold begge sidder og enden ind over grøntsagerne.
  7. Rul den sammen startende med den fyldte ende. Læg forårsrullen på en tallerken med lukningen nedaf. Gentag med de resterende papirark.
  8. Pynt med sesamfrø. Server med saucen som dip. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 373 kcal.

Protein: 25%

Kulhydrat: 48%

Fedt: 28%