Frisk grøntsagssalat

15 min. total

Ingredienser

  • 2 cup hovedsalat
  • 2 stk gul peberfrugt i tern
  • 2 cup cherrytomat i kvarte
  • 1 stk løg, hakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 0,5 cup persille, hakket
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 spsk rødvinseddike
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk spidskommen, stødt

Instruktioner

  1. Tag en skål og bland salat, peberfrugt, tomat, løg, hvidløg og persille.
  2. I en lille skål pisk citronsaft, eddike, olie og spidskommen sammen.
  3. Smag til med salt og peber. Hæld dressing over salaten og vend. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 90 kcal.

Protein: 11%

Kulhydrat: 46%

Fedt: 43%