Frisk salat med kylling

25 min. total

Ingredienser

  • 0,5 spsk olivenolie
  • 1,5 spsk citronsaft
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 tsk ahornsirup
  • 1 cup spinat
  • 0,5 cup rucola
  • 0,25 cup cherrytomat i kvarte
  • 1 stk kyllingebryst

Instruktioner

  1. Opvarm olien i en sauterpande ved mellem-høj varme. Tilføj kylling og steg 6-7 minutter på hver side. Tag kyllingen af, lad den hvile og skær den i skiver.
  2. Pisk citronsaft, sennep, sirup, salt og peber sammen i en skål.
  3. Tag en ny skål og bland spinat og rucola. Tilføj tomat og kylling.
  4. Hæld dressingen over og vend salaten. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 324 kcal.

Protein: 40%

Kulhydrat: 15%

Fedt: 45%