Friske rejeforårsruller

20 min. total

Ingredienser

  • 150 gram risnudler
  • 0,6 dl riseddike
  • 2 tsk soyasauce
  • 1 tsk hvidløgspasta
  • 1 tsk ingefær, revet
  • 1 spsk vand
  • 18 stk rispapir
  • 18 blad hovedsalat
  • 3,5 dl rejer, drænet
  • 1 stk agurk i stænger
  • 2 stk gulerod i strimler

Instruktioner

  1. Tilbered risnudlerne efter emballagens anvisninger. Hæld vandet fra og lad dem hvile.
  2. Tag en skål og pisk eddike, sojasauce, hvidløgspasta, ingefær og vand sammen. Lad det hvile.
  3. Fyld en tærteform med varmt vand. Lav en rulle af gangen. Opblød rispapiret i 30 sekunder.
  4. Læg salat, rejer, agurk, gulerod og risnudler i papiret.
  5. Rul siden tættest på dig stramt over fyldet. Fold enderne over fyldet og rul færdigt.
  6. Gentag med det resterende rispapir og fyld. Server med sojadip. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 242 kcal.

Protein: 17%

Kulhydrat: 80%

Fedt: 4%