Friske rejeforårsruller

20 min. total

Ingredienser

  • 150 gram risnudler
  • 0,25 cup riseddike
  • 2 tsk soyasauce
  • 1 tsk hvidløgspasta
  • 1 tsk ingefær, revet
  • 1 spsk vand
  • 18 stk rispapir
  • 18 blad hovedsalat
  • 1,5 cup rejer, drænet
  • 1 stk agurk i stænger
  • 2 stk gulerod i strimler

Instruktioner

  1. Tilbered risnudlerne efter emballagens anvisninger. Hæld vandet fra og lad dem hvile.
  2. Tag en skål og pisk eddike, sojasauce, hvidløgspasta, ingefær og vand sammen. Lad det hvile.
  3. Fyld en tærteform med varmt vand. Lav en rulle af gangen. Opblød rispapiret i 30 sekunder.
  4. Læg salat, rejer, agurk, gulerod og risnudler i papiret.
  5. Rul siden tættest på dig stramt over fyldet. Fold enderne over fyldet og rul færdigt.
  6. Gentag med det resterende rispapir og fyld. Server med sojadip. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 242 kcal.

Protein: 17%

Kulhydrat: 80%

Fedt: 4%