Fuldkorns havrepandekager

20 min. total

Ingredienser

  • 1 cup fuldkornshvedemel
  • 0,5 cup havregryn
  • 1 tsk bagepulver
  • 0,12 tsk salt
  • 1 tsk kanel, stødt
  • 1 stk æg
  • 1 cup mælk
  • 0,25 cup yoghurt, naturel
  • 1 tsk vanilje ekstrakt
  • 2 spsk smør
  • 1 cup brombær
  • 2 tsk ahornsirup

Instruktioner

  1. Si de tørre ingredienser - mel, bagpulver, salt kanel - ned i en skål med havre og rør dem sammen.
  2. Tag en ny skål og bland de våde ingredienser - æg, mælk, yoghurt og vanilje.
  3. Lav en fordybning i midten af skålen med de tørre ingredienser. Hæld de våde ingredienser ned i fordybningen. Rør dem sammen. Pas på med at overrøre dejen.
  4. Smelt smørret på en pande. Øs dejen på panden. Vend pandekagerne når det stopper med at boble og kanterne er størknet.
  5. Gentag med den resterende dej. Server pandekagerne med brombær og sirup. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 570 kcal.

Protein: 14%

Kulhydrat: 58%

Fedt: 27%