Fuldkorns Kyllinge Lasagne

90 min. total

Ingredienser

  • 12 stk lasagneplader, fuldkorn
  • 1 cup ricotta ost
  • 1 stk æg, pisket
  • 4 spsk parmesan, revet
  • 1 spsk citronskal
  • 24 ounce tomatsauce
  • 2 stk kyllingebryst, hakket
  • 12 ounce mozzarella, revet

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 190 °C. Smør en bredepande med olivenolie. Kog lasagne pastaen efter emballagens anvisninger. Skyld dem under koldt vand.
  2. Bland ricotta, æg, parmesan, citronskal, salt og peber i en mellem skål.
  3. Læg et lag af tomatsovs i bunden af bredepanden. Dæk sovsen med 3-4 lasagne pastaplader.
  4. Hæld en tredjedel af den tilbageværende tomatsovs ud over pastapladerne og halvdelen af ricottablandingen ovenpå.
  5. Læg derefter halvdelen af kylligen ovenpå ricottablandingen og en tredje del af mozarellaen oven på dette. Gentag derefter: pasta, tomatsovs, ricotta, kylling, mozzarella.
  6. Sidst lægges et lag af pastaplader, derefter den resterende tomatsovs og øverst den resterende mozzarella.
  7. Bag lasagnen i 45 minutter. Tag den ud af ovnen og lad den køle af. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 952 kcal.

Protein: 26%

Kulhydrat: 48%

Fedt: 27%