Fuldkornsæblevaffel med spejlæg

30 min. total

Ingredienser

  • 6,5 dl fuldkornshvedemel
  • 7,1 dl mælk
  • 6 spsk smør
  • 9 stk æg, opdelt
  • 3 spsk æblecidereddike
  • 1 spsk vanilje ekstrakt
  • 1 spsk ahornsirup
  • 0,5 tsk salt
  • 1 spsk rapsolie
  • 9,5 dl rucola
  • 3 stk avocado i skiver

Instruktioner

  1. Forvarm vaffeljern. Tag en skål og pisk mælk, æbleeddike sammen.
  2. Smelt smøret i en mikroovn. Tag en skål og pisk det sammen med 1/3 af æggene, ahorn sirup og vanilje ekstrakt.
  3. Tag en ny skål og rør mel, bagepulver og salt sammen.
  4. Hæld de tørre ingredienser ned til de våde og rør dem sammen til en dej. Hæld dejen i vaffeljernet.
  5. Bag indtil gyldenbrune og sprøde. Opvarm olien i en pande. Spejl de resterende æg efter smag.
  6. Læg vaflerene på en tallerken. Anret rucola og avocado ovenpå, afslut med spejlæg. Krydr med salt og peber. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 642 kcal.

Protein: 15%

Kulhydrat: 41%

Fedt: 44%