Fuldkornsæblevaffel med spejlæg

30 min. total

Ingredienser

  • 2,8 cup fuldkornshvedemel
  • 3 cup mælk
  • 6 spsk smør
  • 9 stk æg, opdelt
  • 3 spsk æblecidereddike
  • 1 spsk vanilje ekstrakt
  • 1 spsk ahornsirup
  • 0,5 tsk salt
  • 1 spsk rapsolie
  • 4 cup rucola
  • 3 stk avocado i skiver

Instruktioner

  1. Forvarm vaffeljern. Tag en skål og pisk mælk, æbleeddike sammen.
  2. Smelt smøret i en mikroovn. Tag en skål og pisk det sammen med 1/3 af æggene, ahorn sirup og vanilje ekstrakt.
  3. Tag en ny skål og rør mel, bagepulver og salt sammen.
  4. Hæld de tørre ingredienser ned til de våde og rør dem sammen til en dej. Hæld dejen i vaffeljernet.
  5. Bag indtil gyldenbrune og sprøde. Opvarm olien i en pande. Spejl de resterende æg efter smag.
  6. Læg vaflerene på en tallerken. Anret rucola og avocado ovenpå, afslut med spejlæg. Krydr med salt og peber. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 642 kcal.

Protein: 15%

Kulhydrat: 41%

Fedt: 44%