Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Fuldkornskødboller
40 min. total
Ingredienser
- 230 gram hakket kylling
- 1 stk løg, hakket
- 4 fed hvidløg, finthakket
- 2 tsk italiensk krydderi
- 1,5 tsk salt
- 1 spsk parmesan, revet
- 0,5 stk æg, pisket
- 0,6 dl rasp
- 340 gram spaghetti, fuldkorn
- 1 tsk olivenolie
- 1,2 dl rødvin
- 170 gram tomatpuré
- 5,3 dl vand
- 1 tsk sukker
Instruktioner
- Forvarm ovnen til 220 °C. Læg bagepapir på en bageplade.
- Tag en skål og æld kylling, 3/4 af løget, 1/2 af hvidløget, 1/2 af de italienske krydderier, 1/2 af salten, parmesanost, æg og rasp godt sammen.
- Form det til kødboller og fordel dem på bagepladen. Bag dem i 10 minutter. Imens kog spaghettien efter emballagens anvisninger.
- I en kasserolle, opvarm olien over mellem varme. Tilsæt løg, hvidløg og salt. Sauter i omtrent 3-4 minutter.
- Tilføj rødvin og kog af i 1 minut. Tilføj tomatpuré og kog i 1 minut. Tilføj vand, italienske krydderier, sukker og eventuelt mere salt.
- Bring det i kog, skru ned og lad det simre i 10 minutter. Tilføj spaghettien til saucen og vend.
- Server med kødboller og pynt med parmesanost. Værsgo!
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 515 kcal.
Protein: 21%
Kulhydrat: 63%
Fedt: 15%