Fuldkornskødboller

40 min. total

Ingredienser

  • 0,5 pound hakket kylling
  • 1 stk løg, hakket
  • 4 fed hvidløg, finthakket
  • 2 tsk italiensk krydderi
  • 1,5 tsk salt
  • 1 spsk parmesan, revet
  • 0,5 stk æg, pisket
  • 0,25 cup rasp
  • 0,75 pound spaghetti, fuldkorn
  • 1 tsk olivenolie
  • 0,5 cup rødvin
  • 6 ounce tomatpuré
  • 18 translation missing: da.fluid_ounce vand
  • 1 tsk sukker

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 220 °C. Læg bagepapir på en bageplade.
  2. Tag en skål og æld kylling, 3/4 af løget, 1/2 af hvidløget, 1/2 af de italienske krydderier, 1/2 af salten, parmesanost, æg og rasp godt sammen.
  3. Form det til kødboller og fordel dem på bagepladen. Bag dem i 10 minutter. Imens kog spaghettien efter emballagens anvisninger.
  4. I en kasserolle, opvarm olien over mellem varme. Tilsæt løg, hvidløg og salt. Sauter i omtrent 3-4 minutter.
  5. Tilføj rødvin og kog af i 1 minut. Tilføj tomatpuré og kog i 1 minut. Tilføj vand, italienske krydderier, sukker og eventuelt mere salt.
  6. Bring det i kog, skru ned og lad det simre i 10 minutter. Tilføj spaghettien til saucen og vend.
  7. Server med kødboller og pynt med parmesanost. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 515 kcal.

Protein: 21%

Kulhydrat: 63%

Fedt: 15%