Fuldkornskødboller

40 min. total

Ingredienser

  • 230 gram hakket kylling
  • 1 stk løg, hakket
  • 4 fed hvidløg, finthakket
  • 2 tsk italiensk krydderi
  • 1,5 tsk salt
  • 1 spsk parmesan, revet
  • 0,5 stk æg, pisket
  • 0,6 dl rasp
  • 340 gram spaghetti, fuldkorn
  • 1 tsk olivenolie
  • 1,2 dl rødvin
  • 170 gram tomatpuré
  • 5,3 dl vand
  • 1 tsk sukker

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 220 °C. Læg bagepapir på en bageplade.
  2. Tag en skål og æld kylling, 3/4 af løget, 1/2 af hvidløget, 1/2 af de italienske krydderier, 1/2 af salten, parmesanost, æg og rasp godt sammen.
  3. Form det til kødboller og fordel dem på bagepladen. Bag dem i 10 minutter. Imens kog spaghettien efter emballagens anvisninger.
  4. I en kasserolle, opvarm olien over mellem varme. Tilsæt løg, hvidløg og salt. Sauter i omtrent 3-4 minutter.
  5. Tilføj rødvin og kog af i 1 minut. Tilføj tomatpuré og kog i 1 minut. Tilføj vand, italienske krydderier, sukker og eventuelt mere salt.
  6. Bring det i kog, skru ned og lad det simre i 10 minutter. Tilføj spaghettien til saucen og vend.
  7. Server med kødboller og pynt med parmesanost. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 515 kcal.

Protein: 21%

Kulhydrat: 63%

Fedt: 15%