Fuldkornspasta Penne Med Spinat & Basilikum Pesto

25 min. total

Ingredienser

  • 16 ounce penne pasta, fuldkorn
  • 0,5 cup spinat
  • 0,5 cup grøn pesto
  • 2 tsk olivenolie
  • 2 stk kyllingebryst, skåret
  • 0,25 cup soltørret tomat, hakket
  • 1 tsk parmesan, revet
  • 0,5 tsk persille, hakket
  • 0,5 tsk basilikum, hakket

Instruktioner

  1. Kog pastaen ifølge anbefalingen på pakken. Hæld vandet fra og sæt til side. Blend spinatblade og pesto i en food processor indtil overfladen er næsten glat.
  2. Varm olivenolie i en stegepande på medium-høj varme og steg kyllingen i 4-5 min.
  3. Bland pesto, soltørrede tomater og pasta sammen og rør indtil ingredienserne er blandet godt. Smag til med salt og peber.
  4. Pynt med persille, parmesan og basilikum. Velbekomme!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 678 kcal.

Protein: 19%

Kulhydrat: 51%

Fedt: 30%