Fuldkornspita med kylling og brøndkarse

Vil du have frokost uden at bruge evigheder i køkkenet? Disse fuldkornspitaer med kylling er både hurtige at nemme at lave. Nedenfor giver vi dig vores bud på, hvad du kan putte i dine pitaer, men har du andet kød eller grønt i køleskabet, kan dette også sagtens bruges.

5 min. forb.
10 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk mozeralla, i tern
  • 1 spsk rød peberfrugt, i tern
  • 0,25 stk avocado, i skiver
  • 0,5 dl kyllingebryst
  • 0,5 dl babyspinat
  • 1 tsk mayonnaise
  • 1 stk pitabrød

Instruktioner

  1. På en pande, steg kyllingebryst i 4-5 minutter på hver side. I mens snit grøntsager og varm pitabrødet.
  2. Smør mayonnaise på de varme pitabrød.
  3. Fyld pitabrødet med brøndkarse, udskåret kylling, avocado, peberfrugt, og mozarella. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 384 kcal.

Protein: 23%

Kulhydrat: 44%

Fedt: 33%