Fuldkornsvaffel med avocado og spejlæg

20 min. total

Ingredienser

  • 2 cup kærnemælk
  • 0,75 cup havregryn
  • 1 cup fuldkornshvedemel
  • 1,5 tsk bagepulver
  • 0,5 tsk natron
  • 0,25 tsk salt
  • 2 stk æg
  • 1 spsk rapsolie
  • 2 cup rucola
  • 2 stk avocado i skiver
  • 4 stk æg, spejlet

Instruktioner

  1. Bland kærnemælk og havregryn i en skål. Lad det trække i 15 minutter.
  2. Imens, pisk da mel, bagepulver, natron og salt i en separat skål.
  3. Rør æg og olie i havreblandingen. Tilføj de våde ingredienser til de tørre og rør dem sammen.
  4. Forvarm et vaffeljern og smør det. Øs dejen i. Bag i 4-5 minutter. Gentage indtil al dejen er brugt.
  5. Imens, spejl da æggene.
  6. Læg vaflerne på en tallerken. Server med rucola og avocado ovenpå og æggene øverst. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 492 kcal.

Protein: 18%

Kulhydrat: 41%

Fedt: 41%