Fusilli pasta med broccoli og tomater

25 min. total

Ingredienser

  • 4 ounce fusilli, fuldkorn
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 5 ounce broccoli, buketter, blancheret
  • 12 stk cherrytomat, halveret
  • 0,25 tsk salt
  • 0,25 tsk peber
  • 0,25 cup yoghurt, naturel
  • 2 spsk basilikum, hakket

Instruktioner

  1. Tilbered pastaen ifølge emballagens anvisninger; dræn.
  2. Varm en kasserolle med olie over mellem varme. Tilføj hvidløg og steg i 30 sekunder. Tilføj broccoli og cherrytomater.
  3. Tilføj pasta og yoghurt til kasserollen og steg i 20 sekunder. Fjern fra varmen tilføj basilikum og bland. Smag til med salt og peber. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 342 kcal.

Protein: 17%

Kulhydrat: 58%

Fedt: 25%