Fyldt grøn peberfrugt

50 min. total

Ingredienser

  • 8 stk grøn peberfrugt, top fjernet
  • 2 pound hakket kylling
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 stk løg, hakket
  • 2 stk tomat, hakket
  • 2 stk gulerod, revet
  • 14 ounce tomatsauce
  • 1 cup basmati ris
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 2 tsk tørret oregano
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 1 tsk spidskommen, stødt
  • 1 tsk chiliflager
  • 1 cup mozzarella, revet

Instruktioner

  1. Forvarm oven til 175 °C. Skær toppen af peberfrugterne, fjern kernehus og kerner. Stil dem på en bageplade.
  2. Kog risene efter emballagens anvisninger. Hæld eventuelt overskydende vand fra.
  3. Opvarm 1/2 af olien i en stegepande ved mellem-høj varme. Brun kyllingekødet. Læg det i en skål.
  4. Tilføj den resterende olie til stegepanden. Tilføj løg og gulerod. Krydr med salt og peber. Sauter i omtrent 3 minutter.
  5. Rør tomatsauce, hvidløg og ris i. Krydr med oregano, spidskommen, chiliflager, salt og peber. Rør rundt.
  6. Øs blandingen i peberfrugterne. Strø ost på toppen. Bag i 30 minutter. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 562 kcal.

Protein: 29%

Kulhydrat: 43%

Fedt: 27%