Fyldt peberfrugt

70 min. total

Ingredienser

  • 6 stk rød peberfrugt, halveret
  • 1 pound hakket oksekød (lav fedt)
  • 0,5 cup løg, hakket
  • 1 spsk hvidløg, finthakket
  • 1 spsk parmesan, revet
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 1 tsk chiliflager
  • 0,5 tsk tørret oregano
  • 0,25 tsk persille, hakket
  • 1 cup tomatsauce

Instruktioner

  1. Forvarm ovn til 175 °C. Smør en bredepande.
  2. Bland hakkekød med alle ingredienser undtage tomatsauce og peberfrugt.
  3. Fyld peberfrugten med kødblandingen. Hæld 1/4 af tomatsaucen i bredepanden, så det dækker bunden.
  4. Stil peberfrugten i bagepladen, hæld den resterende tomatsauce over peberfrugten. Læg overskydende ost på toppen. Bag i 50-60 minutter. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 239 kcal.

Protein: 31%

Kulhydrat: 38%

Fedt: 31%